Ophef in showbizzland na de onthullingen over Matthijs van Nieuwkerk. Ook meerdere collega’s reageren verbouwereerd…

“Ik ben echt enorm geschrokken, dat meen ik echt. Het is gewoon een totale randdebiel”, publiceert Story een uitspraak van René van der Gijp. Is de DWDD-presentator ‘ziek’?

Volgens René van der Gijp is Matthijs van Nieuwkerk ‘ziek’, want op deze manier mensen vernederen is geen normaal gedrag meer: “Dan ben je een patiënt. Dan is het in je jeugd misgegaan, echt. Hij is een patiënt, hij is een narcist, hij is alles. Het is een gek.” Al doet Renés collega er nog en schepje bovenop…

Johan Derksen gaat nog een stapje verder in zijn uitspraken. ““Als iemand mij hier zo zou toespreken, dan sloeg ik meteen vier voortanden uit zijn bek!”, windt Johan Derksen er geen doekjes om.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.