Karen Damen verloor eind vorig jaar haar vader. Haar vader overleed op 80-jarige leeftijd en de voormalige K3-zangeres vertelt over zijn laatste momenten…

Bij een Vlaamse betaalzender door Karen Damen haar verhaal. Samen met haar zus waakte ze bij haar vader bij de laatste momenten van zijn leven…

“Mijn papa is overleden. Dat is de eerste keer dat iemand zo dichtbij mij overleden is”, geeft Karen Damen toe. Als je het overlijden van iemand verneemt, hoor je dat die persoon gestorven is. “Maar bij mijn vader was er ik erbij”, aldus Karen Damen die het een heel emotionele ervaring vond.

“Ik heb dat zien gebeuren. Whoa, ik vind het wel heavy, hoor”, aldus een emotionele Karen Damen. Al gebeurde het afscheid wel sereen…

Ondanks zijn ziekte, heeft Karen Damen op een goede manier afscheid kunnen nemen van haar papa. “Ik heb hem nog dingen kunnen zeggen”, doet Karen Damen haar verhaal. Maar toen het moment daar was, voelde dat toch heel raar aan…

“Je weet dat je daar zit te wachten tot hij doodgaat. Heel raar”, klinkt het bij Karen Damen op de Vlaamse Proximus-zender Pickx+. Toen het moment naderde bleven Karen en haar zus waken bij hun papa. “Tot het zover was. Een heel vreemd gevoel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.