Onlangs vierden Kelly Pfaff en haar man zanger Sam Gooris hun drieëntwintigste huwelijksverjaardag. En zelfs na al die jaren zit er amper sleet op hun relatie.

Volgens hun kinderen Kenji en Shania lijken de twee nog altijd twee verliefde pubers, die vaak samen lachen en elkaar plagen, maar ook nog veel kussen en knuffelen.

Toch vinden de kinderen dat het altijd beter kan. Vooral mama Kelly wordt scherp in de gaten gehouden: “Mama, je moet eens wat minder hard werken en meer genieten van de tijd met papa,” waarschuwen ze dan.

Een waarschuwing die gelukkig niet in dovemansoren valt bij het koppel dat we leerden kennen in de realitysoap ‘De Pfaffs’. Inmiddels lassen Kelly en Sam dan ook regelmatig een date night in of trekken ze er met hun tweetjes een weekendje op uit, lezen we in de Belgische ‘Story’.

Op die manier voelen ze weer even de connectie met elkaar. Want behalve mama en papa blijven ze natuurlijk ook nog altijd een koppel. Dat besef geregeld laten doordringen vinden ze allebei belangrijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.