Kelly Pfaff was razend op haar vader Jean-Marie Pfaff toen die hevig bloedend naar de dokter moest. Wat was er gebeurd?

Jean-Marie Pfaff kreeg tijdens werken een zware balk op zijn been. Hevig bloedend moest de voormalige doelman naar de dokter. Wat was het verdict?

Een diepe snede in zijn scheenbeen kreeg maar liefst twaalf hechtingen. Jean-Marie kreeg ook een spuit tegen tetanus en moest een antibioticakuur volgen om infectie te vermijden. Dochter Kelly Pfaff doet haar verhaal…

“Het klinkt dramatischer dan het is. We hadden zoiets van: ‘Dit kan er ook nog wel bij’…” reageert Kelly Pfaff in Het Laatste Nieuws. En daarmee verwijst Kelly natuurlijk naar de hersenbloeding van mama Carmen Pfaff. Hoe gaat het met haar?

Carmen is nog volop aan het revalideren. Het gaat de goede richting uit maar slechts binnen enkele maanden zal kunnen worden bepaald of ze volledig kan herstellen. Voor haar vader had Kelly trouwens een duidelijke boodschap…

Kelly Pfaff had een duidelijke waarschuwing voor haar vader in petto: “Papa heeft geen zittend gat, maar ik heb hem gezegd: je wordt zeventig, je bent geen twintig meer. Nu ga je even naar je lichaam luisteren en een paar dagen rusten”, herhaalt Kelly in Het Laatste Nieuws het duidelijke advies aan haar vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.