Komt het toch nog tot een verzoening tussen Montana Meiland en haar voormalige verloofde Dirk? Meerdere uitspraken lijken in die richting te wijzen…

Montana Meiland had lang geen kinderwens, maar nu is dat anders. En dan kwam Montana plots tot een pijnlijk besef…

“Ik heb wel de gedachten gehad van: ik ben nu 28 en zit toch zonder relatie”, spreekt Montana haar twijfels uit in De Telegraaf. Maar er is méér…

“Aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben”, probeert de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema het positief te bekijken. Behoort een verzoening met Dirk tot de mogelijkheden?

Het is prima zo, benadrukt Montana Meiland dat ze op haar relatiebreuk niet zal terugkomen. Al wil ze daar één iets aan toevoegen..

“Dingen gebeuren vast met een reden.” Al zijn er toch momenten waarop ze Dirk als haar klankbord mist: “Wanneer ik nieuwe ideetjes heb of als ik iets met iemand wil overleggen”, verduidelijkt Montana in De Telegraaf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.