Maakt Matthijs van Nieuwkerk een foute keuze? Eén iemand pakt alvast uit met opvallend advies voor de gevallen tv-presentator…

Matthijs van Nieuwkerk is momenteel ‘reputatiegesprekken’ aan het voeren met zijn vermeende slachtoffers. Maar is dat wel een oprechte keuze van de presentator? Dat hij zo lang gewacht heeft na het artikel in De Volkskrant kan slechts één ding betekenen…

“Dat hij dat niet gedaan heeft, ruikt er toch een beetje naar dat hem dit nu geadviseerd is”, klinkt het bij Privé-journalist Jan Uriot. Momenteel zoemt het van de geruchten dat Matthijs klaar is om een comeback te maken op televisie. Maar is dat wel een goed idee?

“Dat lijkt me niet”, publiceert Mediacourant een quote van Jan Uriot in zijn rubriek ‘Wat Vindt Jan’. Volgens mij gaat Matthijs van Nieuwkerk beter boeken schrijven. De journalist verduidelijkt waarom Matthijs maar beter niet meer terugkeert naar het televisiescherm…

“Hij heeft het hoogst haalbare gedaan op de Nederlandse televisie. Wat moet je verder nog doen dan? Nee, ik zou het niet doen als ik hem was”, aldus Jan Uriot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.