De kijkers konden de afgelopen dagen kiezen welke bewoner naar de Secret Room mag. Big Brother heeft woensdagochtend de winnaar van de verkiezing bekendgemaakt en dat is Bart geworden.

Die had dit niet zien aankomen en bedankte de kijker, tot groot jolijt van Big Brother die hem bedankte voor de Oscarspeech.

Bart zal in de loop van de dag dus het spel spelen, deze voormiddag zal hij wellicht moeten gaan kiezen voor welk symbool hij kiest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.