Bart heeft woensdagnamiddag het spel in de secret room met succes weten uit te spelen en verdient daarmee niet alleen een punt om het finalespel te spelen, maar ook twee coins. Het meest belangrijke is dat hij zijn doolhoffobie kwijt is, die coins kunnen hem niet deren omdat Bart toch niets met de coins koopt en dan kwam dit antwoord van Big Brother:

“Dat weet ik inmiddels, dat ik aan jou hier in het huis werkelijk niets verdien”.

Zou het dan toch kunnen kloppen dat de prijzenpot daalt in functie van het aantal coins waarmee er in The Wall werd betaald? Maar waarom daalt die prijzenpot dan niet meteen? Komaan Big Brother, onthul voor de kijker hoe één en ander werkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.