Klaasje Meijer lijkt wel een ander persoon te zijn geworden nu ze niet meer in het strakke keurslijf van K3 zit. Zo doet Klaasje een opvallende onthulling in de Belgische pers…

Klaasje praat in de Belgische krant ‘Het Laatste Nieuws’ openhartig over de nachtmerries die haar slaap verstoren: “Ik droom alleen maar enge dingen”, geeft de voormalige K3-zangeres toe in het dagblad. Deze ene droom was wel bijzonder eng…

Zo droomde Klaasje onlangs dat er een lijk lag in de oude bijkeuken van het huis waar ze als kind opgroeide. “Het had erge verwondingen, zei papa, waarschijnlijk van een zwaar ongeluk, we mochten er niet naar gaan kijken.” Maar dat bleek onmogelijk. Wat was er aan de hand?

“Alleen, we moesten naar buiten en de enige weg naar buiten was langs de bijkeuken en dus zei ik in de droom tegen m’n jongere zussen en tegen m’n moeder ‘Doe allemaal je ogen toe, geef elkaar een hand en ik zal voorop gaan.’ Wat we ook hebben gedaan”, beschrijft Klaasje Meijer haar laatste nachtmerrie in Het Laatste Nieuws. Soms loopt het nog erger af…

Zo geeft Klaasje toe dat haar dromen vaak ‘vreselijke beelden’ tonen. Soms schiet Klaasje huilend en in paniek wakker na zo’n nachtmerrie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.