Hoe kijken ze in Vlaanderen naar Klaasje Meijer nadat ze K3 verliet? Het imago van Klaasje lijkt daar al lang niet meer dat te zijn van ‘het lieve, onschuldige K3’tje’.

Klaasje blijft in Vlaanderen een graag geziene gaste in tv-shows. Eerder dook ze al op als de ‘giftige Schorpioen’ in de Vlaamse versie van ‘The Masked Singer’ en nu zien we haar aan het werk als doortrapte verrader in het gelijknamige VTM-programma, ‘De Verraders’. Is dat een bewuste keuze?

“Ik doe daar niet heel hard mijn best voor”, benadrukt Klaasje Meijer in Dag Allemaal. “Het komt gewoon op mijn pad.” Klaasje formuleert het als volgt…

“Blijkbaar vinden de programmamakers het altijd interessanter – of leuker (lachje) – om mij in de tegenovergestelde rol, die van de slechterik, neer te zetten”, onthult Klaasje in Dag Allemaal. Al wil Klaasje één iets benadrukken…

“Het is aan de kijker om te bepalen of dat lukt of niet. Ik vond het zelf een interessante uitdaging en wist van tevoren niet welke rol ik toebedeeld zou krijgen”, benadrukt Klaasje Meijer in Dag Allemaal over haar rol in ‘De Verraders’ op de Belgische commerciële zender VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.