Werd er geblunderd aan tafel van Vandaag Inside? Johan Derksen geeft toe dat er mogelijk een ‘verschrikkelijke blunder’ werd begaan tijdens de contractonderhandelingen met John de Mol…

Volgens Mediacourant behoort Johan Derksen tot de 1 procent van de rijkste Nederlanders. En dat blijkt ook nodig als je hoort van bepaalde uitgaven die Derksen heeft. Die uitgaven noemt Derksen zelf zelfs ‘patserig’. Waaraan spendeert Johan Derksen zijn geld?

De voetbalanalist geeft toe dat zijn sigarettenverslaving heel wat geld kost. En nu de belastingen omhoog gaan wordt ook Johan Derksen getroffen. En daarover doet de snor een stevige uitspraak…

“Ik los de armoede op. Sigaren en benzine! Ik rook de hele dag en elke avond hiernaartoe is 100 euro benzine”, lezen we op Mediacourant een uitspraak die Johan Derksen deed bij VI. En dan blijkt de echtgenote van Derksen het allemaal eens uitgerekend te hebben. De cijfers zijn enorm…

“Het is zo onverantwoord dat het patserig is”, geeft Johan Derksen toe. Zo rookt Derksen voor zo’n 40 euro per dag aan sigaretten. “Verschrikkelijk”, geeft hij zelf toe. En dan klinkt een ander cijfer nog heel wat hallucinanter…

Op maandbasis gaat dat dus om zo’n 1200 euro. Maar dat is zónder de verhoging van de belastingen gerekend, dus binnenkort wordt dat 60 euro per dag, berekende tafelgast Hélène Hendriks. Maar dan moet Johan Derksen nog iets anders toegeven… Het cijfer ligt nóg hoger…

Want ook zijn vrouw rookt een pakje per dag. Wilfred Genee excuseert zich alvast bij zijn kompaan: “Moet ik dan opnieuw gaan onderhandelen met De Mol”, lacht Wilfred Genee. En dan moet Johan Derksen toegeven dat Genee een ‘verschrikkelijke blunder’ heeft begaan door in hun contract geen kilometervergoeding af te dingen voor hem.

Johan Derksen woont namelijk in Grolloo en zit dagelijks dus zowat vier uur in de auto om naar Hilversum te gaan. En ook die benzinekost tikt dus stevig aan!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.