Komen de berichten van infuencers die vet betaald worden om reclame te maken voor producten en merken ook jouw strot uit? Je bent niet de enige. Kraantje Pappie ergert er zich ook aan en dat liet hij weten via een bericht op Twitter.

“Alle influencers die hun #ad filmpjes beginnen met : “Ik kreeg zoveel berichtjes over dit product” liegen. Je kreeg precies 0 vragen. Je hebt gewoon geld gekregen en wilt het nu spontaan laten lijken. L*l niet. Wees gewoon eerlijk”, tweette Kraantje Pappie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.