De prijs voor kluns van de week gaat zonder twijfel naar Evi Hanssen. Hoe ze het gedaan heeft, geen flauw idee, maar zij heeft met een mes in haar eigen hand gestoken. Dus niet zo even met een mesje in de vingers tijdens het schillen van aardappelen ofzo, maar echt met een mes in haar handpalm. Hoe doe je dat, Evi?

“Gelukkig is het de linkerhand”, zucht de presentatrice die het zich beklaagt dat ze nu met één hand haar berichten moeten typen. Maar de wonde zorgt er wel voor dat ze een goede reden heeft om veel comfortfood te eten tegen de pijn. Aiaiai toch!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.