Een opvallend telefoontje zal Leontine Ruiters ongetwijfeld een warm gevoel bezorgen. Wat kreeg de ex van Marco Borsato te horen?

Luca Borsato mag dan wel samenwonen met zijn vader, maar soms verkiest Luca toch het gezelschap van zijn moeder Leontine Ruiters. Er is een groot verschil tussen zijn moeder en zijn vader, Marco Borsato, die vaak nogal ‘primitief’ reageert, onthult Luca. Wat is er aan de hand?

Luca geeft toe dat het prettiger aanvoelt om bepaalde zaken met zijn moeder te bespreken: “Als het specifiek over iets gaat, misschien dat ik op dit moment dan eerder mijn moeder zou bellen”, klinkt het bij Luca Borsato in de podcast ’30 Minuten Rauw’. En dan voegt Luca er een opvallende onthulling over zijn vader aan toe…

“Mijn vader reageert ook altijd heel primitief, dus ook hoe hij zich er zelf over voelt en dat kan hij dan niet verbloemen”, verduidelijkt de zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters. “Dus je krijgt meteen wat hij ervan vindt.” Hoe reageert Leontine op zo’n moment?

“Mijn moeder is daar iets genuanceerder in. Die kan iets meer op haar af laten komen en dan daarna beredeneren hoe ze gaat reageren op de situatie.” Al speelt er ook nog iets anders mee, geeft Luca Borsato toe…

Luca Borsato woont natuurlijk bij zijn vader en spreekt zijn moeder daardoor heel wat minder. Soms voelt hij dan ook gewoon even de behoefte aan zijn moeder, geeft Luca toe in de podcast ’30 Minuten Rauw’. Ongetwijfeld zal Leontine Ruiters een warm gevoel overhouden aan de telefoontjes van haar zoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.