Luca Borsato heeft tijdens een podcast openhartig gepraat over de moeilijke periode die de Borsato’s beleven. En Luca onthulde ook een geheimpje van zijn zus Jada…

In de podcast Paul’s Huisfeest onthult Luca Borsato aan host Paul Barewijk dat Jada ‘heel toffe muziek’ zal brengen. Eén iets wil Luca daar nog aan toevoegen…

“Ik mag daar natuurlijk nog niet zoveel over zeggen”, benadrukt de zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters, maar één tipje van de sluier wil Luca toch lichten…

“M’n zusje gaat echt heel toffe dingen maken. Ik denk dat ze echt mensen gaat verrassen met haar muziek”, aldus Luca Borsato die eraan toevoegt dat zijn zus al heel lang aan haar muziek aan het werken is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.