Tatyana Beloy en Geraldine Kemper dropten op het einde van de liveshow van zaterdag nog een bommetje: maandag rond 11 uur moet één bewoner naar huis. De kijker kan tot maandagochtend stemmen op de meest populaire bewoner. De minst populaire moet maandagochtend om 11 uur het huis verlaten. Het belooft een superspannende week te worden, want Big Brother heeft nog meer leuke én minder leuke verrassingen in petto. Geloof ons maar, het gaat de meest spannende maar tegelijk ook leukste week worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.