Heel wat kijkers van ‘Big Brother’ sprongen zaterdagavond een gat in de lucht toen duidelijk werd dat de kijkers Danny Volker naar huis stuurden.
“Het is genoeg geweest, hij moet deze week weg”, dat was wat heel wat kijkers hoopten. Danny Volker werd ruim anderhalve maand geleden al naar huis gestuurd, maar Big Brother gaf hem vier weken later de kans terug in het huis te gaan. Al maakten Chelsea en Chayron ook kans, maar die laatsten waren voor de kijkers geen optie, zij kozen dan toch maar voor Danny.

Die kwam naar eigen zeggen met een andere mindset terug het huis in, maar de kijkers zagen hem liefst meteen weer vertrekken. Danny heeft het drie weken mogen volhouden, maar in de polls werd afgelopen week duidelijk dat Danny geen schijn van kans maakte tegen Lindsey en Jolien.

Het moet voor Danny zuur zijn te merken dat de kijkers hem alweer niet moesten.  De finaleweek is gestart, met vijf mensen: Jolien, Charlotte, Lindsey, Jason en Bart. Wie wint, dat weten we op zaterdagavond 1 april.

Wat we nu al wel kunnen meegeven is dat het een finaleweek vol leuke en minder leuke verrassingen zal worden. Hou de livestream in de gaten!!!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.