Marie Verhulst is een echte dierenvriend. Het baasje van Samson was amper zeven jaar oud toen ze een belangrijke beslissing wilde nemen. Maar dat liep fout af…

De dochter van Gert Verhulst wist al snel dat ze vegetariër wilde worden: “Ik ben al vegetariër sinds mijn tiende”, lezen we in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. Al nam Marie die beslissing al veel eerder…

“Ik had het al geprobeerd toen ik zeven was, maar dat heb ik maar een week volgehouden. Drie jaar later was het voor echt.” De reden is duidelijk. Marie formuleert het als volgt…

“Ik ben een ongelooflijke dierenvriend, al eet ik wel vis. Vlees eet ik nooit, maar ik eet gerust een boterham met choco als er geen vegetarisch alternatief voor vlees is”, vertelt Marie Verhulst in Billie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.