Marie Verhulst was enorm verheugd dat ze in de huid mocht kruipen van ‘Pluisje’ in de K3-musical ‘De 3 Biggetjes’. Voor de dochter van Gert Verhulst was het een droom die uitkwam. En Marie ziet ook één groot verschil met Samson…

De K3-musical is iets helemaal anders dan haar shows met Samson: “Klopt, maar dat vind ik wel eens leuk. Het is ook tof dat we met zoveel op het podium staan.” En dan is er één groot verschil met de ploeg bij Samson…

“Zo’n grote groep met allemaal mensen van mijn leeftijd, dat is met Samson vaak net iets anders”, aldus Marie Verhulst in Flair. Al voelt het tegelijkertijd ook allemaal erg vertrouwd aan…

“Het voelt wel heel vertrouwd aan. Walter Baele (Van Leemhuyzen uit ‘Samson & Gert’, red.) doet ook mee als vos Loewie en met hem heb ik ook al voor “Samson & Marie” mogen samenwerken.” En dan trekt Marie Verhulst één duidelijk besluit…

“Het zijn allemaal zulke toffe mensen. Ik ben volop aan het genieten”, klinkt het bij Marie Verhulst over haar rol in de K3-musical ‘De 3 Biggetjes’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.