In Vlaanderen is ze al de populairste zangeres van het moment, maar ook bij ons lijkt Pommelien Thijs volledig door te breken nadat ze al een hit scoorde met ‘Nu wij niet meer praten’, een duet met Jaap Reesema. Maar hoe tevreden is Pommelien Thijs met haar eigen lichaam? 

De zangeres acteerde niet alleen in de jongerenserie #LikeMe, maar ook in de tv-serie ‘Knokke Off’ en daar zaten best wel wat sensuele scènes in. En ook op het podium durft ze wel eens weinig verhullende kledij te dragen. Een bewuste keuze?

“Ik heb best wel veel zelfliefde en ik ben in het algemeen tevreden met mijn lijf”, klinkt het bij de zangeres in Flair. “Ik kan vooral op mentaal vlak nog hard zijn voor mezelf. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik werk er wel actief aan en besteed er veel aandacht aan.” Dat dankt Pommelien ook aan haar opvoeding…

Worstelt Pommelien Thijs dan niet met complexen? “Eigenlijk weinig”, geeft Pommelien toe in Flair. Al kon ze als tiener weleens piekeren over haar uiterlijk. Al waren daar gelukkig oplossingen voor…

“Zo stonden mijn tanden niet helemaal recht, maar ik droeg vier jaar een beugel en dan was dat in orde.” Ook haar opvoeding speelde een belangrijke rol…

“Maar mijn mama zorgde ervoor dat mijn zus en ik niet te veel belang hechten aan uiterlijkheden”, voegt Pommelien Thijs eraan toe in Flair. “Zo leerde ze ons dat elk lichaam anders is en dat bijvoorbeeld je benen dienen om je op mooie plekken te brengen, en het niet uitmaakt hoe die eruitzien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.