De kinderen van Gert Verhulst zijn twee handen op één buik. Maar Marie Verhulst onthult dat dat in het verleden wel eens anders was. De ruzies met broer Viktor Verhulst werden soms enorm pijnlijk…

“In mijn pubertijd maakten we alleen maar ruzie”, vertelt Marie Verhulst in Privé. “Ik had helemaal niets met Viktor, en hij niet met mij.” En dat leidde tot pijnlijke taferelen…

“Op de middelbare school deden we zelfs alsof we elkaar niet kenden. We waren echt niet leuk voor elkaar.” En dat had een invloed op het hele gezin…

Marie geeft toe dat dat ook voor hun ouders niet fijn was. Uiteindelijk verbeterde de situatie toen ze allebei het huis verlieten. Alle ergernissen smolten plots als sneeuw voor de zon… Marie omschrijft het als volgt…

“Ineens was het gezellig samen. Heel fijn dat het zo is gelopen. Ik zou nu niet meer zonder hem kunnen”, klinkt het lovend bij Marie Verhulst over haar broer Viktor Verhulst in Privé.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.