Marie Verhulst en Jef Oomen vormen nog steeds een gelukkig koppeltje. In ‘De Verhulstjes’ zien we Jef alsmaar minder, maar dat betekent niet dat er problemen zijn in hun relatie. Integendeel…

Marie Verhulst leerde Jef kennen toen ze vier jaar geleden optrad met ‘Ghost Rockers’. En nu werkten de twee samen voor de kerstshows van Samson. Hoe verliep dat?

Dat Jef haar eerste aanspreekpunt is bij de kerstshows van Samson en Marie ziet Marie Verhulst enkel als een voordeel…

“Het is echt heel leuk om samen te werken”, klinkt het enthousiast bij Marie Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Jef kent mij door en door, en dat is een groot voordeel.” 

“Als er iets fout zou lopen op het podium, moet ik maar naar hem kijken en hij weet met welke oplossing hij moet komen”, heeft Marie Verhulst het volste vertrouwen in haar vriend Jef.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.