Karen Damen mag privé dan wel gebroken hebben met haar echtgenoot Antony, maar professioneel gaat het de voormalige K3-zangeres voor de wind. Intimi maken zich zorgen om haar bomvolle agenda…

“M’n agenda loopt over, ja”, geeft Karen Damen toe in een gesprek met Dag Allemaal. “Gelukkig heb ik alles onder controle… Allez, niet ik, maar mijn management”, voegt Karen er met een knipoog aan toe. Een uitspraak van Karen zorgde even voor beroering…

“Ik heb het een tijd geleden nog in een interview met jullie gezegd: ‘Ik mis het geleefd worden bij K3.’” En op die uitspraak kreeg Karen meteen reactie…

“Kristel (Verbeke, red.) heeft mij toen een berichtje gestuurd om te vragen of ik me wel goed voelde”, lacht Karen Damen in het weekblad. Maar dan wil Karen er toch een woordje uitleg aan toevoegen…

“Maar het gaat niet per se over dat geleefd worden, het is dat alles voor je gedaan wordt, zo’n luxe!” verduidelijkt Karen Damen haar uitspraak in Dag Allemaal. Dat haar management haar afspraken nu regelt ziet Karen enkel als een voordeel…

“Ik voel me superbelangrijk omdat ik iemand heb die mijn agenda beheert. Ik kijk gewoon ’s avonds op mijn telefoon: wat moet ik morgen doen, en om hoe laat moet ik waar zijn? Oké, prima, klaar”, aldus Karen Damen in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.