Mariska Bauer deed heel Nederland opschrikken toen ze begin 2022 getroffen werd door een herseninfarct. De echtgenote van Frans Bauer geeft toe dat ze nog steeds in angst leeft…

“Vooral omdat ik dit niet heb voelen aankomen”, onthult Mariska in het Belgische magazine ‘Dag Allemaal.’

“Ik heb geen hoofdpijn gehad, voelde mij niet slecht…” vertelt Mariska over haar herseninfarct. Enkel het snelle ingrijpen van Frans Bauer voorkwam een tragische afloop. En dan kan Mariska slechts één conclusie trekken…

“Ik ben het vertrouwen in mijn lichaam kwijt, en dat moet ik terugwinnen. Dat heeft tijd nodig, dat gebeurt niet zomaar na een week.” En dan doet ‘Maris’ een pijnlijke onthulling…

“Ik denk dat ik daar al redelijk ver in sta, maar ik zal mijn lichaam nooit meer helemaal vertrouwen”, geeft Mariska Bauer stilletjes toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.