Samantha Steenwijk lag in 2022 meerdere malen onder vuur van de roddelkanalen, maar negatieve publiciteit is duidelijk óók publiciteit, want Samantha pakt uit met opvallend nieuws.

Volgens Samantha Steenwijk heeft al die media-aandacht alleen maar een positief effect gehad op haar boekingen. “Het is alleen maar drukker geworden”, aldus Samantha Steenwijk in Beau Monde.

“Toen ik na het pillen-verhaal voor het eerst op de bühne stond, merkte ik dat het applaus alleen maar heftiger werd.” En er is méér…

“Tijdens al mijn optredens zing ik ‘Ik leef mijn eigen leven’ van André Hazes en nog nooit heb ik zo’n groot applaus gekregen dat ik vandaag de dag krijg.” En dan kan Samantha Steenwijk slechts één conclusie trekken…

“Mensen staan te huilen, te gillen en te juichen. Ik weet dat het publiek achter mij staat en dat is het allerbelangrijkste”, besluit Samantha Steenwijk in Beau Monde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.