Het liefdesleven van Mark Rutte blijft voor beroering zorgen. Nu wordt de VVD-politicus plots gekoppeld aan een Italiaanse vrouw… Wat is er aan de hand?

Critici durven wel eens beweren dat Mark Rutte nog maagd is. Zo weinig is er geweten over het liefdesleven van de politicus. Maar tijdens een recent tv-interview werden we iets wijzer…

Toen Mark Rutte te gast was bij Vandaag Inside nam het gesprek een opvallende wending. Er werd een fragment getoond waarop Johan Derksen insinueerde dat de premier misschien wel een romance beleefde ‘met die rechtse Italiaanse mevrouw’.

“Je moet toch een minister-president hebben die weet wat ne*ken is?” klonk de sneer van Johan Derksen richting Mark Rutte die meteen gevat reageerde…

“Johan, ik kan je geruststellen. Ik weet wat dat is”, aldus Mark Rutte die de bal meteen terugkaatste richting Johan Derksen: “Er zijn mensen die het doen en het er niet over hebben, en er zijn mensen die het er heel veel over hebben en het niet doen. Dus je moet zelf maar een beetje kijken waar je zit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.