Er duikt plots een opvallende getuigenis op over een televisieoptreden van minister-president Mark Rutte. Even dreigde het uit de hand te lopen…

Het is Ronald Molendijk die in de talkshow HLF8 een opmerkelijk verhaal opdist van een tijdje geleden. In verkiezingsstrijd ontvangen ze ook bij Shownieuws wel eens politici, maar dat verloopt niet altijd zoals gepland…

Ronald Molendijk onthult dat hij ooit bij Shownieuws verwacht werd toen ook Mark Rutte te gast was, maar voor die uitzending heeft Molendijk gepast. Molendijk geeft toe dat het anders uit de hand dreigde te lopen…

“Ik dacht: dit gaat niet leuk worden. Dan wordt het gewoon stompzinnig van mij gefrustreerd hakken op iemand die de hele tijd in mijn optiek liegt en bedriegt”, verduidelijkt Molendijk waarom hij verkoos weg te blijven bij Shownieuws. Wat hem zo ergert aan Mark Rutte is duidelijk…

“‘Functie elders’ en noem al die schandalen maar op. Hij blijft er maar mee wegkomen en ik trek dat gewoon als mens heel erg slecht”, lezen we op Mediacourant een uitspraak van Ronald Molendijk bij HLF8.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.