Woensdag vertelde Jason al in het huis dat Chiara ‘Big Brother’ verliet omwille van iemand die Chiara al heel haar leven kent. Dat was al een hint dat Chiara het huis verliet omwille van iets dat in haar naaste omgeving (lees familie) gebeurd is.

Big Brother wou niet meer kwijt dan dat het met het privé-leven van Chiara te maken had.

Donderdagmiddag zorgde een uitspraak van Charlotte voor meer duidelijkheid. In de badkamer had zij het over shampoo die Chiara had achtergelaten.

“Hoe zou het met haar zijn? Ik hoop dat alles oké is met haar mama”, waren de woorden van Charlotte. En daarmee is alweer een deel van het mysterie opgelost. Er is blijkbaar dus iets gebeurd met de moeder van Chiara. Wat precies? Dat is niet duidelijk, maar wij hopen dat alles in orde komt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.