Woensdagavond heeft Big Brother slechte punten gescoord bij de kijkers van de livestream. In de loop van de avond maakte hij de winnaars van het Big Brother Theatre bekend en dat waren Charlotte en Lindsey. Hoe kan dat nu? Zo goed was hun act toch niet? En bovendien hadden de kijkers via verschillende fansites aangegeven dat Bart en Chiara of Ali de beste act hadden.

Het zal wellicht geen toeval zijn, maar Charlotte en Lindsey kregen een vrijstelling voor de nominaties. In het kamp van Charlotte en Lindsey was de blijdschap groot, maar in de andere kampen was de verbazing groot.

“Los van wie mijn favoriet is, vind ik het wel niet eerlijk tov de andere bewoners dat Charlotte haar nominatie kwijt is. Dat is dus al 2 weken na elkaar dat zij blijkbaar boven de rest staat. Bb werkt met 2 maten en gewichten, niet fair”, schrijft iemand op de sociale media.

“Wie is dan de grootste ruziestoker van heel dit spel, wekt enorm veel wrevel op tss de bewoners en kijkers. Als kijker is dit toch niet echt boeiend meer. Waarom moeten wij nog stemmen, er wordt daar toch geen rekening mee gehouden…bb maakt zijn programma zelf kapot”, gaat de kijker verder.

“Heel duidelijk dus. Ali is favoriet maar big brother weigert dit te tonen en kiest zn eigen favoriet eruit.
Stemmen allemaal op ali ook via poll favoriet maar op de live ni. Nu me de theater hij doe helemaal alleen super positief iedereen. En dan wint Charlotte en Lindsay 🤔 begrijpen wie begrijpen kan.
Waarom nog stemmen als hij al weet wie ga/moet winnen.”, besluit een andere kijkster

“Hoe kan dit nu? Big Brother bedriegt de kijkers én de deelnemers. Er is toch niemand die deze uitslag gelooft, ik in ieder geval niet. BB wij willen de stemresultaten zien!”

Hangt hier een reukje aan?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.