Goedele Liekens vierde begin dit jaar haar 60ste verjaardag en het Vlaamse blad ‘Dag Allemaal’ polst waar Goedele het meeste trots op is. En dan weet Goedele meteen wat antwoorden…

“Da’s geen moeilijke vraag: mijn kinderen”, klinkt het vastberaden bij Goedele Liekens in Dag Allemaal. Al is het moederschap niet alleen rozengeur en maneschijn, geeft Goedele toe…

“Natuurlijk zijn er dingen waarover ik als moeder moet zagen”, geeft Goedele toe in het weekblad. “Als ouder probeer ik hen ook nu nog bij te sturen.” Al ziet Goedele Liekens toch een positieve tendens…

“Céleste studeert goed, en Merel heeft zich opgewerkt tot salesmanager in investeringsvastgoed.” En dat kwam ook voor Goedele als een verrassing. Ze legt uit waarom…

“Ik heb altijd gedacht dat ze wat lui was, maar zij zit nu wel elke ochtend om zeven uur in haar auto. En ’s avonds om halfacht belt ze mij wanneer ze op weg is naar huis, en dan moet ze nog mails behandelen en zo. Ze is een echte carrière-chick geworden. Ja, ik ben een trotse mama”, geeft Goedele Liekens toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.