K3 heeft met hun deelname aan ‘Liefde voor Muziek’, de Vlaamse variant van ‘Beste Zangers’, nog maar eens bewezen wat ze muzikaal in hun mars hebben. En dat bij een ander publiek dan hun trouwe fans. Marthe vertelt een verrassende anekdote…

“We merken het effect van ‘Liefde Voor Muziek’ wel. Ook oudere mensen spreken mij nu aan, ik heb veel berichtjes gekregen dat we zo mooi meerstemmig zingen. Grappig dat dat nu ineens opvalt, wij doen al jaren niet anders”, lacht Hanne Verbruggen in Dag Allemaal. Ook Marthe vertelt een mooi verhaal…

“De dag na onze aflevering was ik in een shoppingcenter, en kwam een vrouw naar mij”, doet Marthe De Pillecyn haar verhaal in het weekblad. De vrouw had een duidelijke boodschap…

‘Ik hoef geen foto, ik wou gewoon even zeggen dat ik heb moeten huilen omdat ik het zo mooi vond’, vertelde de vrouw aan Marthe. Marthe onthult hoe ze zelf reageerde…

“Dat doet wel iets, moet ik zeggen, om ook van volwassenen te horen dat we goed bezig zijn”, geeft Marthe van K3 in Dag Allemaal toe dat ze ontroerd was door de mooie woorden van de vrouw.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.