Martien Meiland heeft een moeilijke knoop doorgehakt. Deze keer wil Martien écht kiezen voor zijn gezin. Wat is er aan de hand?

Martien Meiland onthult in Story dat hij recent nog twee romances beleefde. “Met Jules en een Vlaamse man”, aldus Martien. Beide romances wist hij buiten het zicht van de camera’s te houden. Maar Martien leerde er een belangrijke les uit…

Geen van beide romances bloeide uiteindelijk uit tot een standvastig liefdesverhaal, ook al had Martien vooral met zijn Vlaamse love interest al best grootse plannen: “Die Vlaamse man had ik zelfs een kamer beloofd in ons nieuwe pension. Ik liep wat hard van stapel”, blikt hij terug.

Spijt van zijn beide romances heeft Martien Meiland niet, maar de ervaring en lessen die hij uit zijn liefdesleven trok, deden hem wel nadenken. Martien hakte een belangrijke knoop door…

“Ik ben erachter gekomen dat ik geen vaste relatie meer wil. Ik ben toch iemand die het liefst alleen thuis is, of met familie. Ik heb geen zin meer om rekening met een andere man te houden”, besluit Martien Meiland in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.