Loopt het koopgedrag van de Meilandjes de spuigaten uit? Kijkers stellen zich vragen…

De Meilandjes lijken om de haverklap te verhuizen en dat zijn telkens riante aankopen waar stevige sommen aan vasthangen. Nemen de Meilandjes geen té groot financieel risico?

“Nee, ik ben altijd bleu en stap er zo in”, klinkt het gelaten bij Martien Meiland in Weekend. “Ik denk altijd: je kunt er ook weer vanaf.” Toch stellen mensen zich vragen. Terecht?

“Mensen waren verbijsterd en riepen: ‘Hoe kun je alles achterlaten?!’ Ik denk dan bij mezelf: joh, we kunnen altijd weer terug naar Nederland.” En dan voegt Martien Meiland er een opvallende uitspraak aan toe…

“Dat heb ik met ons nieuwe pension ook”, geeft Martien Meiland toe in Weekend. “Zodra ik het niet meer leuk vind, zet ik een tekoopbord in de grond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.