Matthijs van Nieuwkerk zou in alle stilte aan zijn comeback werken. Maar dan duikt er één pertinente vraag op…

De gevallen DWDD-presentator zou volgens Mediacourant ook uitpakken met de ‘grote sorry-show’. Het interview waarin de gevallen DWDD-presentator alles zal onthullen. Waarom gedroeg hij zich als een tiran? Is hij ondertussen in therapie geweest? 

Özcan Akyol onthult in De Oranjezomer dat het moment nu echt wel nabij is. Özcan is goed bevriend met Matthijs en vertelt dat het sorry-interview er bijna zit aan te komen. En dan wil Özcan Akyol één ding kwijt over Matthijs van Nieuwkerk…

“Hij verschuilt zich niet. Hij heeft al besloten dat hij een moment gaat kiezen om wat te zeggen. En dat moment is niet meer ver”, publiceert Mediacourant een uitspraak van Özcan Akyol. Al betekent dat niet dat Matthijs de dag nadien ook meteen weer een nieuwe show krijgt…

“Je kan wel iets vertellen, maar dat betekent niet dat je daarna meteen weer aan de slag moet”, voegt Özcan Akyol eraan toe. Maar Özcan Akyol vermoedt dat Matthijs van Nieuwkerk nog voor de conclusie van het rapport van de commissie-Van Rijn met zijn eigen verhaal zal komen. Matthijs van Nieuwkerk is er klaar voor. Wij ook?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.