Leontine Borsato beleefde een pijnlijk moment toen ze een romantische date beleefde met haar nieuwe vriend. Plots bleek er een oude bekende op te duiken in hetzelfde restaurant…

Leontine Ruiters zou opnieuw samen zijn met zakenman John Huiberts en het koppel werd gespot bij Hugo in Waalwijk waar ze genoten van een romantisch etentje. Maar één oude bekende zorgde voor een ongemakkelijk moment…

Spionnen van Yvonne Coldeweijer ontdekten dat de ex van de zakenman op datzelfde moment ook aanwezig was in het restaurant, samen met haar kinderen. Pijnlijk!

Op zich is het ook opvallend dat Leontine en John opnieuw samen gespot werden, want hun relatie liep een eerste keer al snel op de klippen en de zakenman liet zich nadien niet meteen positief uit over de ‘luie’ Leontine. Wanneer sloegen de vonken opnieuw over?

Toen het koppel samen op reis ging naar Ibiza zouden de vonken opnieuw overgeslagen zijn en zochten ze elkaar weer meer op. “Dat geeft toch wel hoop voor de toekomst”, klinkt het bij Evert Santegoeds in de Strikt Privé-podcast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.