Opvallend nieuws over Máxima: onze koningin zou plastische chirurgie ondergaan hebben. Welke ingreep heeft koningin Máxima achter de rug?

Uiteraard doet de RVD geen onthullingen over esthetische ingrepen van onze Oranjes, zelfs op het gebied van hun gezondheid heerst er in het algemeen radiostilte. Maar Máxima lijkt alvast één ingreep ondergaan te hebben…

“Het lijkt erop dat Máxima een bovenooglidcorrectie heeft laten doen”, lezen we in de Showbuzz-special van Privé een uitspraak van Marsha Wichers, cosmetisch arts. “Ze had in haar jeugd altijd volle oogleden en dat heeft ze nu niet meer.” Gebruikt onze koningin ook Botox of fillers?

“Onze koningin heeft van nature een goede botstructuur”, benadrukt Marsha. Dat is duidelijk te zien aan haar kaaklijn. “Ze heeft nog steeds een mooi volume in haar jukbeenderen en wangen.” En dan trekt de arts één duidelijke conclusie…

Marsha wil geen uitspraak doen over het eventuele gebruik van koningin Máxima van Botox of fillers. “Als iemand in Nederland het goed zou kunnen aanpakken, dan is het natuurlijk Máxima wel. “Als ze Moeder Natuur daarin een handje helpt, dan is dat heel subtiel en mooi gedaan” , klinkt het bij cosmetisch arts Marsha Wichers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.