Verdwijnt Samantha Steenwijk definitief van ons televisiescherm? De zangeres reageert nu zelf op de hardnekkige geruchten…

Het was iedereen al opgevallen dat Samantha Steenwijk heel wat minder op tv te zien is. Zeker na haar publiek uitgevochten vete met Yvonne Coldeweijer leek Steenwijk in ongenade te zijn gevallen. Maar Samantha Steenwijk reageert nu zélf op de geruchten…

Samantha Steenwijk benadrukt in Weekend dat het haar eigen keuze is om minder televisiewerk te doen. Volgens Steenwijk was er immers een ‘overkill’ aan haar persoon. De reden is duidelijk…

“Ja, omdat ik er bewust voor heb gekozen om even een stapje terug te doen”, vertelt Samantha Steenwijk in Weekend. Nu de pandemie voorbij is, wil de zangeres weer vooral terugkeren naar de podia. “Ik doe echt nog wel leuke tv-dingetjes en er komen ook leuke dingen aan, maar verder deed ik eventjes een stapje terug.” En dan wil Samantha Steenwijk één iets benadrukken…

“Mijn werkzaamheden zijn verlegd, ik kan nu de bühne weer op en dat doe ik het allerliefste natuurlijk”, aldus Samantha Steenwijk in Weekend. Dat televisiewerk was leuk, maar het was nooit de bedoeling daar haar belangrijkste bezigheid van te maken. “Want dat is zingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.