Frans Bauer heeft enkele stevige klappen moeten verwerken. Plots werd bij de Bauers heel erg duidelijk hoe belangrijk de gezondheid is. En de zanger besloot nu ook zelf in te grijpen…

Frans Bauer verloor op enkele maanden tijd 30 kilo. De reden is duidelijk. Nu hij 50 jaar wordt, wil hij 35 kilo afvallen voor hij de theaterzalen intrekt. Maar één iets wil de zanger benadrukken…

“Het is een gezonde transformatie”, benadrukt Frans Bauer bij RTL Boulevard. “Ik ben niet bezig met diëten, maar eet wel gezonder”, klinkt het bij Frans Bauer bij wie het gewichtsverlies duidelijk zichtbaar is. Maar één ding is duidelijk…

Het gaat hier dus niet om een crashdieet maar wel om gezondere voeding en meer bewegen, stelt Frans Bauer fans die zich zorgen maken gerust. De zanger onthult ook hoe hij de kilo’s verloor…

“Ik loop vier keer per week ongeveer 15 kilometer. Dan komt daar nog de krachttraining, het fietsen en het wandelen met Maris bij”, aldus Frans Bauer die echtgenote Mariska dus als steun en toeverlaat heeft bij zijn proces. En dan onthult de zanger nog een mooie doelstelling…

“Nog maar zeven kilogram en dan ben ik opnieuw de oude Frans die ik ooit was. Voor ik 50 word, wil ik in totaal 35 kilogram afgevallen zijn”, klinkt het ambitieus bij Frans Bauer bij RTL Boulevard.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.