Matthijs van Nieuwkerk leeft momenteel als een kluizenaar teruggetrokken op zijn boerderij in de Achterhoek. Maar wat voor plannen smeedt Matthijs daar?

Story pakt uit met foto’s van Matthijs die zijn ‘kokette kapsel’ heeft omgeruild voor een stoere houthakkerslook, schrijft het weekblad.

Matthijs van Nieuwkerk trekt samen met zijn vriendin binnenkort ook naar New York om daar de anonimiteit op te zoeken. Al lijkt één ding duidelijk…

Insiders beweren in Story dat het onwaarschijnlijk is dat Matthijs van Nieuwkerk voorgoed van het scherm zal verdwijnen. Zelfs criticasters doen een opvallende uitspraak…

“Hoewel zijn divagedrag niet door de beugel kon, zijn ook de ergste criticasters het erover eens dat Matthijs een getalenteerde presentator is, die als de ergste storm is gaan liggen uiteindelijk wel zal terugkeren met een succesvol tv-programma”, schrijft Story over een comeback van Matthijs van Nieuwkerk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.