Komt het ooit nog goed tussen Roxeanne Hazes en moeder Rachel? Eén ding wil Rox benadrukken…

“Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is”, schetst Roxeanne een voorzichtig beeld van de familie Hazes in de podcast ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels. Over Rachel kan Rox kort zijn…

“Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid”, spreekt Roxeanne Hazes duidelijke taal in de podcast. En daarmee wil ze niet alleen zichzelf beschermen…

“Dat kan ik me niet permitteren en dat kan ik zeker m’n kind niet aandoen”, benadrukt Rox bij Kaj Gorgels. Want één ding wil Rox toch duidelijk maken…

Roxeanne wil haar zoontje Fender immers een andere opvoeding geven dan degene die ze zelf kreeg. “Ik ga wél luisteren”, benadrukt Rox in de podcast. “Ik ga wel, in ieder geval proberen, hem de persoon te laten zijn die hij graag wil zijn”, sneert Rox naar Rachel Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.