De tv-serie over koningin Máxima moet nog worden uitgezonden of nu al ontstaat er ophef over. Ook Máxima zelf liet zich nu duidelijk uit over de tv-reeks…

In 2024 verschijnt er een tv-serie over het jonge leven van Máxima, gebaseerd op de biografie van Marcia Luyten. Gaat onze koningin kijken naar deze serie? Máxima is resoluut in haar antwoord…

“Ik denk van niet. Ik heb het boek ook niet gelezen”, klinkt het bij koningin Máxima. De reden is duidelijk…

“Ik vind het raar om over mezelf te lezen”, verduidelijkt koningin Máxima. En ook haar dochters lijken niet meteen happig om te serie die wordt vergeleken met ‘The Crown’ te gaan bingen. De prinsessen reageren als volgt…

“Wij kennen onze moeder”, klinkt het bij kroonprinses Amalia “We hoeven niet iemand anders’ verhaal over haat te zien”, publiceert Story een uitspraak van Amalia over de tv-serie over koningin Máxima.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.