Toen Maxime Meiland in een razende bui tekeer ging tegen haar vader, pakte Martien plots uit met een uitspraak die zijn dochter meteen kalmeerde…

Maxime Meiland praat in haar biografie openhartig over een heftige ruzie die ze met haar vader had. De reden was duidelijk…

Maxime ziet het vertrek van Martien Meiland uit hun gezin als één van de oorzaken voor de nare tijd die ze als tiener beleefde. Al wil Maxime daar wel één iets aan toevoegen…

“Ik verwijt hem op dat gebied niks, het enige wat ik hem verwijt, is dat hij mama liet barsten”, vertelt de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema in haar biografie. Maar pas later barstte de bom écht bij de Meilandjes…

“Hij kwam weer terug en toen was alles weer goed, maar er is natuurlijk wel iets gebroken.” Maxime legt uit wat er in die periode in haar omging…

Ook Maxime geeft toe dat ze haar vader weer met open armen ontving. Al moest daar wel wat tijd overgaan. Want in eerste instantie had Maxime het moeilijk…

“Ik dacht: lekker makkelijk wat jij doet. Gaat weer weg, laat ons weer in de steek, heeft het gezien in Amsterdam, komt weer leuk bij ons terug alsof er niks aan de hand is”, publiceert Party een stukje uit Maximes biografie. Maxime geeft toe dat ze er razend van werd…

“Dat maakte me heel boos. Ik zei: ‘Wat moet ik nou met jou? Ik heb helemaal geen zin meer in jou!’” En dan geeft Maxime toe dat Martien daar helemaal overstuur van was. Maar toen pakte Martien uit met een opvallende boodschap aan zijn dochter…

‘Maar Maxime, ik hou van jou…’ klonk het bij Martien Meiland. En dat raakte haar, want het was de eerste keer dat haar vader die woorden luidop uitsprak, onthult Maxime Meiland in haar biografie. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.