Opnieuw heeft Nadège een zware klap moeten verwerken. De huishoudster die revalideert van kan-ker beweert dat de Meilandjes alle contact met haar verbroken hebben. Wat is er aan de hand?

De voormalige huishoudster van de Meilandjes lijkt hersteld te zijn van de agressieve kan-ker die haar aan bed kluisterde de afgelopen maanden, maar dat betekent niet dat ze uit de problemen is… En nu onthult Nadège nog méér pijnlijk nieuws…

Zo is Nadège in deze fase van haar herstelproces nog te moe en te zwak om te werken, maar daardoor raakt ze alsmaar verder in de financiële problemen. Gingen de Meilandjes haar niet helpen?

Nadège heeft geen familie of vrienden die haar uit de nood kunnen helpen. Ze heeft enkel haar hondje Elliot… En de Meilandjes. Maar daarover heeft Nadège slecht nieuws…

“Ik heb al een tijdje niets meer gehoord van de familie Meiland. Ik denk dat ik niks meer van ze heb gehoord sinds het begin van januari”, vertelt Nadège bij Shownieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.