Heeft Gerard Joling iets te verbergen? Recente ‘leugens’ van Geer doen bij één iemand twijfels rijzen…

Gerard Joling haalde zwaar uit naar radiozenders die zijn muziek nauwelijks draaien. Vooral 100%NL kreeg er zwaar van langs van Geer. Maar nu komt een opvallende waarheid naar boven…

Gerard Joling beweerde dat hij geboycot wordt door 100%NL en dat die zender hem al tien jaar niet meer draait. Maar klopt dat wel?

Yvonne Coldeweijer beweert dat Gerard Joling leugens vertelt. “Dat is helemaal niet waar”, klinkt het verbaasd bij de roddelkoningin in haar podcast ‘De Juice Show’. Wat is er volgens Yvonne aan de hand?

“Ik luister heel vaak naar 100%NL”, komt Yvonne Coldeweijer uit de kast. “Niet dat ik daar echt van hou, maar dat is te verdragen op de achtergrond”, aldus de roddelkoningin. En dan richt ze zich rechtstreeks tot Gerard Joling met een duidelijke boodschap…

“Ik zweer je, dit klopt helemaal niet wat hij zegt. Een tienjarige boycot? Ik hoor hem minstens één keer per week! Sowieso op die gekke vrijdag met die gekke liedjes hoor ik hem. Hij komt gewoon voorbij. Ik weet het zeker.” En dan stelt Yvonne zich meteen ook een veelzeggende vraag…

Noem het beroepsmisvorming, maar Yvonne Coldeweijer stelt zich dan meteen ook een duidelijke vraag: “Oké Geer, als je hierover liegt, waar lieg je dan nog meer over?” lezen we op Mediacourant een uitspraak van Yvonne Coldeweijer uit De Juice Show. Heeft Gerard Joling iets te verbergen?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.