Zo vader, zo zoon. Sven Nys heeft ook knappe vrouwen weten te strikken en dat is bij zijn zoon Thibau niet anders.
Anna Eikendal is haar naam en zij is Nederlandse en al een tijdje in het leven van Thibau. De studente is ook professioneel hardloopster en één jaar ouder dan Thibau Nys

Thibau deelt niet zo vaak een foto van zijn vriendin, maar maandag deed hij dat toch. De reacties zijn vooral positief, al hadden sommige volgers het vooral over de goede veldrit van maandag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.