Het leven van Martien Meiland en Erica Renkema veranderde voorgoed toen ze dankzij hun realitysoap Chateau Meiland echte BN’ers waren. Martien zag hoe Erica volledig veranderde…

In de loop de jaren merkte Martien op dat Erica de grootste gedaantewisseling onderging van de hele familie Meiland. Martien legt uit…

“Ze was altijd veel op de achtergrond”, herinnert Martien zich uit die begindagen. “Ik vind dat zij in de serie steeds meer naar voren komt.” Al kan Martien Meiland moeilijk uitleggen waaraan hij dat merkt…

“Het is ook gewoon een gevoel”, lezen we in Party een uitspraak van Martien Meiland. “Ze is inmiddels natuurlijk ook mijn manager”, verduidelijkt Martien dat er in zijn onderlinge relatie met Erica Renkema veel veranderd is. Eén ding wil Martien benadrukken…

“Ik denk dat zij in de meest positieve zin veranderd is. Ze is openen geworden”, aldus Martien over Erica Meiland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.