Marco Borsato werd op 21 december 56 jaar, maar heel uitbundig werd dat niet gevierd… Hoe zit het nu met de zaak rond de verguisde zanger?

Marco Borsato beleeft in 2022 het zwartste jaar uit zijn leven. “Van de populairste zanger van Nederland tot vreemdganger tot persona non grata”, schrijft Mediacourant over ‘het jaar van Marco’. Eén ding is duidelijk…

Die verjaardag moet de zanger dan ook opzadelen met een dubbel gevoel, beweert Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden in Strikt Privé. Op één vraag moeten we dingend antwoord krijgen..

Evert Santegoeds duimt voor Marco Borsato. De Privé-baas hoopt dat we in 2023 eindelijk duidelijkheid krijgen of we fan kunnen blijven van Marco of als hij zijn straf inderdaad daadwerkelijk verdient. Eén ding is duidelijk

Er moet dringend opheldering komen in deze zaak die maar blijft aanslepen. Daar lijkt iedereen het over eens, zowel voor- als tegenstanders van Marco Borsato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.