Nu Kerstmis achter de rug is en Yvonne Coldeweijer en de rest van Nederland niets gemerkt hebben van mogelijk contact tussen André Hazes en zijn moeder, heeft Yvonne Coldeweijer de knoop doorgehakt: zij zette de eerder dit jaar door Rachel Hazes gewraakte video terug online.

“Het ziet er meer en meer naar uit dat er geen enkel contact meer is tussen Rachel en haar zoon André. Rachel heeft kerst met de meest random mensen ever gevierd en was niet welkom bij André en de rest van de familie”, schrijft de vlogster.

“Ik heb daarom besloten de video terug online te zetten. Enkele weken geleden ben ik namelijk door de advocaat van Rachel gesommeerd deze video offline te halen. Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren”, besluit Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.