Willeke Alberti blikt droevig terug op het overlijden van haar beide ouders, met wie ze een hechte band had. Haar vader werd helaas niet oud…

Vader Willy werd amper 58 jaar, maar gelukkig bleef haar moeder Ria wel lang in leven. Al blijft haar overlijden erg pijnlijk voor Willeke Alberti…

“Mijn moeder is negentig geworden en die had nog geleefd als ze niet zo eigenwijs was geweest door niet naar de dokter te gaan”, publiceert Party een uitspraak die Willeke Alberti deed in ‘Vriendin’. Willeke legt uit wat er gebeurde…

Moeder Ria overleed nadat ze een bloedvergiftiging kreeg gewoon van een klein wondje op haar been. Willeke was bij haar mama toen die overleed en omschrijft Ria als volgt…

“Ze was de allerleukste, sterkste vrouw die ik kende, de motor van ons gezien, tot aan haar dood”, aldus Willeke Alberti.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.