De Vlaamse zanger Metejoor geeft toe dat hij in zijn liedjes vaak over persoonlijke ervaringen zingt. De zanger geeft toe dat hij daar verschillende redenen toe heeft…

“Ik heb het nodig om over mijn herinneringen en ervaringen te zingen”, geeft Metejoor toe in Gazet van Antwerpen. “Zo kan ik mijn verdriet een plek geven, het werkt een beetje therapeutisch.” Al hangt er nog een duidelijk voordeel aan vast…

“Terwijl ik de nummers op het podium breng, toon ik oprechte emoties omdat ik ze zelf heb meegemaakt”, verduidelijkt Joris van Rossem dat de fans het ook voelen wanneer hij over zijn eigen ervaringen zingt. Eén ding is duidelijk…

“Wanneer ik blij ben, wil ik dat zo waarheidsgetrouw mogelijk aan mijn publiek tonen. Wanneer ik ooit verdriet heb gehad, wil ik dat laten voelen.” Als zanger is er één element dat enorm belangrijk is…

“Bovendien hoop ik dat de nummers herkenbaar zijn voor mijn fans”, benadrukt Metejoor in Gazet van Antwerpen op de universele kracht van muziek. “Wanneer ik merk dat mensen geëmotioneerd of blij zijn, doet me dat deugd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.